Nou procés de selecció de la Xarxa EURES a Girona per treballar a Suècia (XEFS/CUINERS)

L’ EURopean Employment Services (EURES) és la xarxa de col·laboració dels serveis públics d’ocupació de l’Espai Econòmic Europeu, que té per objectiu facilitar la lliure circulació dels treballadors

La Xarxa Eures del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en col·laboració amb els Serveis Públics d’Ocupació de Suècia, organitza un nou procés de selecció de xefs i cuiners/es per a hotels i restaurants suecs.

cuiner

Les empreses sueques entrevistaran als professionals seleccionats del sector a:
• Tarragona: 8 de novembre de 2016
• Barcelona: 9 de novembre de 2016
• Girona: 10 de novembre de 2016

Volem destacar que el procés de Girona es realitzarà el 10 de novembre a l’Oficina Jove del Gironès – Estació Espai Jove, i des de la mateixa Oficina Jove ofereixen assessorament per elaborar el CV, que ha de ser en anglès i en “format suec”.

Les persones interessades en la selecció a Girona poden enviar la seva candidatura (la carta de presentació i el currículum en anglès) a feina.jove@ajgirona.cat

No es fan proves pràctiques, tant sols l’entrevista i avaluació del CV directament per empresaris vinguts de Suècia. A part de la formació, sense determinar cap titulació en concret – però si uns mínims -, i experiència (mínima d’un any post-formació), el que valoraran és la vocació i la motivació envers aquesta feina. El requisit de l’anglès hi serà però sense demanar un nivell alt, no es vol convertir en un obstacle la barrera de l’ idioma si la professionalitat i motivació hi son.

Les persones interessades en els processos a Tarragona i Barcelona poden trobar més informació a la pàgina del SOC: nou procés de selecció de xefs i cuiners/es per a hotels i restaurants suecs.

Oferta Eures del Procés de Selecció de Xefs/Cuiners

El procés estarà obert fins al 2 de novembre de 2016

Anuncis

Posted on 7 Octubre, 2016, in Eures, Joves, notícia, treball. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: