Dos anys de servei de Mobilitat Internacional a l’Oficina Jove del Pla de l’Estany

L’Oficina Jove del Pla de l’Estany, que representa a la comarca a la Taula de Referents Europa Jove de Girona (TREJGi), a través de la seva tècnica Sabina Cortés, va engegar ara fa dos anys el servei d’informació, orientació i assessorament de mobilitat internacional, amb l’objectiu de donar suport als joves de la comarca que volen viure una experiència a l’estranger.

servei-mobint

Amb motiu d’aquesta consolidació del servei, han publicat una notícia a la seva pàgina web: Dos anys de Servei de Mobilitat Internacional a l’OJ del Pla de l’Estany.

Des d’aquest servei s’atenen tot tipus de consulta: voluntariat internacional, treballar a l’estranger, pràctiques professionals, beques, cooperació al desenvolupament, estudiar a l’estranger, …. Però el què cal destacar és sobretot l’orientació al jove per tal que trobi l’experiència internacional que més s’adapti a les seves necessitats, i l’acompanyament en tot el procés.

Amb aquest propòsit de realitzar una bona orientació i acompanyament, l’Oficina Jove es va acreditar l’any passat com a entitat d’enviament del Servei de Voluntariat Europeu, i aquest fet també li ha servit per a donar al servei una altra projecció.

També cal destacar la incorporació de l’Oficina Jove del Pla de l’Estany al Hi Connect aquest 2016, un projecte que es realitza conjuntament amb la Xarxa d’Albergs Pirineu Costabrava i concretament amb l’Alberg de Banyoles.

Els joves de la comarca que vulguin utilitzar el servei poden demanar una cita prèvia a través del correu electrònic oficinajove@plaestany.cat  o el telèfon 972 583 211.

Anuncis

Posted on 30 Setembre, 2016, in bonapràctica, Erasmus+, notícia. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: