Recursos educatius de l’Exposició “Ara fa 30 anys”

El Centre Europe Direct Girona de la Universitat de Girona ha organitzat una sèrie d’activitats educatives al voltant de l’exposició “Ara fa 30 anys”, que estarà oberta al públic de l’1 al 31 d’octubre a la Biblioteca Carles Rahola de Girona, de dilluns a dissabte, de les 10h del matí a les 20h del vespre.

VISITES GUIADES: per a grups escolars, de dues hores de durada, a càrrec d’un/a especialista en dret de la Unió Europea, amb un màxim de 30 alumnes de forma simultània, que permet l’aprenentatge didàctic dels seus continguts. S’inclou el lliurament per al professorat de material didàctic per treballar la visita prèviament. Les visites es faran els dimarts i dijous del mes d’octubre de 2016 a les 10 del matí. Inscripcions obertes: “Visites guiades”

CONCURS: 2a edició del concurs ONESEUROPA, amb l’objectiu de promoure l’apropament dels ciutadans a la Unió Europea a través del llenguatge audiovisual. Enguany consistirà en un concurs de microrelats digitals, amb diferents premis, consistents en una aportació econòmica a bescanviar per material escolar i un carnet jove de regal vàlid d’octubre 2016 a desembre 2017

Adreçat a: estudiants de centres d’educació secundària, batxillerat, cicles formatius, tant públics com privats, i centres de formació d’adults de la demarcació de Girona. Inscripcions obertes: “Concurs microrelats”

Més informació: 

Consulteu el web de l’exposició, i les bases del concurs europedirect.udg.edu/oneseuropa

Anuncis

Posted on 7 Setembre, 2016, in notícia. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: