Jornades d’intercanvi juvenil, dins el marc Erasmus+, entre Aspres, Conflent, Garrotxa i Ripollès

Des de dilluns 25 i fins dissabte 30 de juliol, un grup de joves de la Garrotxa, juntament amb un grup de joves del Ripollès, celebren una setmana d’intercanvi amb un grup de joves de les comarques del Conflent i Aspres de la Catalunya Nord.

L’intercanvi amb els grups de joves francesos es fa a la capital del Conflent, a Prada.

El projecte d’intercanvi és en el marc del programa Erasmus Plus – Joventut en Acció de la Unió Europea, i pretén posar en contacte joves de la Garrotxa, Ripollès, Aspres i Conflent, per tractar temes de formació i treball relacionats amb les comarques rurals i les oportunitats de mobilitat internacional. El projecte es va iniciar l’estiu de 2014, i aquesta edició serà la tercera.

El primer intercanvi juvenil el juliol de 2014 va ser a Thuir (Aspres), i aleshores només va ser entre les comarques dels Aspres i la Garrotxa. La Communauté de Communes des Aspres va associar-se amb el Consell Comarcal de la Garrotxa per a dur-lo a terme a la seva comarca. L’estiu passat va ser el Consell Comarcal de la Garrotxa qui va organitzar el segon intercanvi juvenil, a Olot (Garrotxa). I en el tercer intercanvi que se celebra aquesta setmana a Prada de Conflent, s’hi han associat també el Consell Comarcal del Ripollès i la Communauté de Communes Conflent Canigou, i ha estat aquest darrer qui ha acollit l’intercanvi a la seva comarca.  Està previst que l’estiu 2017 sigui el Consell Comarcal del Ripollès qui presenti la sol·licitud del projecte Erasmus Plus, i que l’intercanvi entre les 4 comarques es faci al Ripollès.

Anuncis

Posted on 26 Juliol, 2016, in bonapràctica, Erasmus+, Joves, notícia. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: